TJÄNSTER

Du är vår viktigaste kund

JINAB grundades 1985 och vi är experter på att förmedla ditt företags budskap, antingen det är på papper eller webb. I en annons, en broschyr eller i en produktkatalog. Vi lyfter fram ditt företags identitet och gör en grafisk form som förstärker den. Vi skapar text och bild som lyfter materialet ytterligare.

På webben gör vi allt från banners till hela webbplatser. Vi arbetar i första hand med mindre och mellanstora företag som vill ha en professionell webbplats som inte kräver alltför stort underhåll när den är klar. Idag krävs en webbplats för varje seriöst företag och utan den är det numera svårt att sälja in sig med trovärdighet till större kunder.

Varför? Därför att ett företag med professionell marknadsföring lockar lönsammare kunder till sig.

Det är vårt uppdrag att hjälpa dig att sälja mer.

Kvalitet till rätt pris är en självklarhet för oss och det syns på alla våra produktioner. Vi hämtar och lämnar dina jobb, klarar både snabba leveranser och korta ledtider. Tack vare att vi arbetar effektivt står vi oss också bra vad gäller kostnader. Vi är mycket noggranna och följer upp varje uppdrag under hela produktionen. Allt för att du ska bli helt nöjd.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med:

Formgivning & originalarbete

 • Grafisk profil för hela företaget. Företagslogotyper, brevpapper, visitkort, kuvert, banners, webbplatser.
 • Grafisk form på papper. Från idé till färdig produkt, som framtagande av broschyrer, annonser, foldrar, böcker, verksamhetsberättelser och tidningar på papper.
 • Originalarbeten av alla typer av material till bra priser. Vi är en produktionsbyrå som ombesörjer alla dina trycksaker, layouter efter en fastställd grafisk profil, framtagande av original, sättning av text. Alltså allt inom prepress.
 • Teknisk bildbehandling. Repro och mycket avancerad retusch av bilder.

Texter & korrektur

 • Texter. Copywriting för annonser, redaktionella artiklar om företaget, pressmeddelanden, intervjuer med företagets representanter, språkbearbetning av företagets interna material, korrekturläsning och typografisk korrekturläsning.
 • Strategiskt innehåll. Skräddarsy ditt budskap och sedan paketera det på ett attraktivt sätt på papper eller på webben.

Trycksaksproduktion

 • Tryckeriuppdrag. Broschyrer, foldrar, kataloger, visitkort, verksamhetsberättelser, böcker, tidningar, roll ups för mässpresentationer, vepor för hela husfasader. Vi har kunskapen som behövs för att du ska känna dig trygg i hela tryckprocessen.

Webbdesign & utveckling

 • Grafisk form för webb har vi arbetat med sedan 1996. Allt från formgivning av en banner till en hel webbplats.
 • Innehåll för webb. Självklart erbjuder vi våra kunder både text, bild och design för webben. Rätt innehåll, förmedlat med rätt ton väcker intresset för ditt företag.
 • Mobilanpassning av webbplatser.

Fotografering

 • Fotouppdrag. Vi fotograferar för presskonferensen, kongresser, seminarier, pressfoto, webbfoto, produktfotograferingar, mingelfotograferingar på företagsevenemang och branschmässor.

JINAB Förlag

Författare – se hit! Vill du bli publicerad?
Ge ut din bok hos oss.

Du ger oss ditt manus, vi ger dig en färdig bok i 10, 50 eller rentav 500 ex. Kontakta oss för offert. Våra priser är oslagbara!

Vi vet vikten av att du som kund få rätt kvalitet till rätt pris – och i rätt tid. Där är vi svårslagna experter.