FÖRETAGET

När JINAB startades för över 25 år sedan visste vi vad som skulle bli vår specialitet. Vi erbjuder helt enkelt det bästa kunnandet på marknaden för ditt företag eller organisation oberoende av storlek.

Vi producerar bl.a. reklambroschyrer, foldrar, böcker, verksamhetsberättelser och webb. Vi skapar grafiska profiler.
Vi fotograferar för presskonferensen, pressfoto, webbfoto m.m.
Vi levererar snabbt och säkert!

Vi kan allt som är värt att veta om formgivning, bildbehandling, repro, språkbehandling, papper och tryckeriverksamhet. Vi vet också vikten av att du som kund få rätt kvalitet till rätt pris – och i rätt tid. Där är vi svårslagna experter.

Ring oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig.

LITE HISTORIA…

JINAB:s rötter finns i den svenska småföretagartraditionen.Nils Öst inledde eran när han på 1930-talet blev typograf. Efter 20 år som anställd startade han och vännen Åke Lundin ett eget maskinsätteri, Lundin & Öst, på Luntmakargatan i Stockholm.

Verksamheten utvecklades med åren och när Nils son, Nils-Erik, blivit så gammal att det var dags att välja yrkesbana var valet redan självklart. Han började arbeta hos sin far och stannade i företaget ända till 1975. Då startade han sin egen firma, Reprosats, på Handelsvägen i Enskede.

Nils-Erik såg nya möjligheter för företaget. Han utvecklade verksamheten och från och med nu formgav släkten även trycksaker. Ända från starten lät han sin son Lazze hjälpa till i verksamheten. Redan som tolvåring hjälpte Lazze till med sättmaskiner, matriser och ciceromått. Så snart det fanns möjlighet blev Lazze lärling på heltid.

Sedan länge har Lazze tagit över företagandet och utvecklar ständigt verksamheten. JINAB är ett modernt företag i mediebranschen som erbjuder alla typer av grafiska profiler, trycksaker och webbplatser.

Som kund kan du lita på att vi vet vad som krävs för att nå fram med ditt budskap. Det gäller antingen du söker det klassiska eller det riktigt trendiga.

Lazze Öst är medlem i Stockholms typografiska gille, som arbetar för att sprida god grafisk form och typografiska kunskaper i branschen.